Dongguan 3d Health Technology Co., LTD

Nieuws

Het SWUVC-team heeft een 222nm verre UVC-desinfectieproduct ontwikkeld.
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:41:09  Hits: 27

Het SWUVC-team heeft een 222nm verre UVC-desinfectieproduct ontwikkeld.

our ver UVC-product is een milieuvriendelijk product zonder kwik en ozon. Het product gebruikt 222nm ultraviolette sterilisatietechnologie en zal in maart officieel op de markt worden gelanceerd.

different uit de traditionele 254nm sterilisatielamp, het grootste kenmerk is dat het in een bemande omgeving kan worden gebruikt zonder schade aan het menselijk lichaam te veroorzaken.

it kan op verschillende plaatsen worden gebruikt, zoals faciliteiten voor ouderen, scholen, kantoren en commerciële faciliteiten. Gebruik Swvc Ultraviolet-producten om de verspreiding van denieuwe Coronavirus te voorkomen.

De wereld lijdt aannieuwe coronaire hartziekte. Hoe het risico te verkleinen is iedereen

39; s geest. Kan het huidige vaccin alle problemen oplossen? Natuurlijkniet.

微信图片_20210301172219.pngUV Desinfectie is een traditioneel effectieve methode, maar het personeel kanniet worden blootgesteld aan UV-licht. Nu zijn 222nm verre UVC-desinfectieproducten onschadelijk voor het menselijk lichaam (inclusief huid en ogen). Verre UVC kan ons helpen om snel een veilige ruimte vast te stellen.

De verkoopprijs van verre UVC 20W-producten in Europa en de Verenigde Staten is ongeveer 1.700 US Dollars. De prijs van de producten in onze fabriek is veel lager dan de verkoopprijs in de Europese en Amerikaanse markten.&#I denkt dat u wat tijd in uw land moet doorbrengen om de product- en marktomstandigheden te begrijpen. Dit is een businessplan dat de moeite waard is om te overwegen.

U kunt ook uw eigen merk hebben, en we zullen u een OEM geven. De prijs van vergelijkbare producten in Europa en Amerika is veel hoger dan die van vergelijkbare producten in China.

in het geval van enorme prijsverschillen, consumenten zullen hun eigen keuzes hebben.

if u meer details wilt, schrijf dan alstublieft mij.

voorgaand: Gebruik van UV-licht om virussen ...

volgende: No